You are currently viewing Een hart voor ME 2022

Een hart voor ME 2022

Een hart voor ME 2022 Voor het 5e jaar op rij verkoopt 12ME verse hartenwafeltjes om het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS) een duwtje in de rug te geven. De wafeltjes worden ambachtelijk gemaakt aan de hand van een geheim familierecept. We presenteren ze in feestelijke blikken dozen waardoor ze het …

English translation:

A heart for ME 2022 For the 5th year in a row, 12ME is selling fresh heart wafers to support scientific research into the disease Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome (ME/CFS). The wafers are traditionally made using a secret family recipe. We present them in festive tin boxes that make them the …


The post Een hart voor ME 2022 appeared first on 12ME.

Read More >>