You are currently viewing Fotowedstrijd 12ME

Fotowedstrijd 12ME

Fotowedstrijd 12ME

Om de internationale bewustmakingsdag voor ME/CVS in de kijker te zetten, organiseert 12ME een online fotowedstrijd! Maak met je smartphone een prachtige foto van iets dat je raakt, iets dat je omgeving typeert of iets dat betekenis heeft voor je. De foto heeft als bedoeling om een kunstzinnige inkijk te geven in je …

12ME Photo Contest

To highlight the International ME/CFS Awareness Day, 12ME is organizing an online photo contest! Take a beautiful photo with your smartphone of something that touches you, something that typifies your environment or something that has meaning for you. The aim of the photo is to give an artistic insight into your…


The post Fotowedstrijd 12ME appeared first on 12ME.

Read More