You are currently viewing Creatieve Infomarkt op 11 September

Creatieve Infomarkt op 11 September

Creatieve infomarkt te Gent (11/09/2022)

Graag nodigen we jullie op zondag 11 september uit op een creatief en informatief minimarktje van 12ME. Van 11.00 tot 17.00 uur vind je ons aan de Parkresidentie van Institut Moderne te Gent. Alle spulletjes die we verkopen zijn handgemaakt en/of ontworpen door patiënten met ME/ CVS en hun naasten. De opbrengst gaat naar …

English translation:

Creative info market in Ghent (11/09/2022)

We would like to invite you on Sunday 11 September to a creative and informative mini market of 12ME. You will find us at the Park residence of Institut Moderne in Ghent from 11 a.m. to 5 p.m. All items we sell are handmade and/or designed by patients with ME/CFS and their loved ones. Proceeds go to…


The post Creatieve Infomarkt op 11 September appeared first on 12ME.

Read More >>