You are currently viewing 12ME doneert 10.000 euro aan OMF

12ME doneert 10.000 euro aan OMF

Op dinsdag 29 november, ‘Giving Tuesday’, doneren we 10.000 euro aan de Amerikaanse ngo Open Medicine Foundation (OMF). Hiermee willen we het wetenschappelijk onderzoek naar myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS) ondersteunen in de hoop dat er zo een effectieve behandeling voor deze invaliderende ziekte gevonden wordt. Dit is de grootste …

English translation:

On Tuesday 29 November, ‘Giving Tuesday’, we will donate 10,000 euros to the American NGO Open Medicine Foundation (OMF). With this we want to support scientific research into myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome (ME/CFS) in the hope that an effective treatment for this debilitating disease will be found. This is the largest…The post 12ME doneert 10.000 euro aan OMF appeared first on 12ME.

Read More >>