You are currently viewing Nieuw ME/CVS-onderzoek in Duitsland

Nieuw ME/CVS-onderzoek in Duitsland

Nieuw ME/CVS-onderzoek in Duitsland

Hoopvol nieuws voor patiënten met myalgische encefalomyelitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS). In Duitsland investeert de overheid 10 miljoen in een nieuw netwerk dat medicijnen gaat testen voor ME/CVS. Dat meldt het Charité, de universiteitskliniek van Berlijn, in een persbericht. Onder leiding van professor dokter Carmen Scheibenbogen wordt een netwerk opgericht van artsen en …

English translation

New ME/CFS Study in Germany

Hopeful news for myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome (ME/CFS) patients. In Germany, the government is investing 10 million in a new network that will test drugs for ME/CFS. The Charité, the university clinic of Berlin, reports this in a press release. Under the leadership of Professor Doctor Carmen Scheibenbogen, a network of doctors and …The post Nieuw ME/CVS-onderzoek in Duitsland appeared first on 12ME.

Read More >>